FŐOLDAL
FŐOLDAL
CÉGISMERTETŐ
TERMÉKEK
SZOLGÁLTATÁSOK
KAPCSOLAT
A megbízható háttér
Comcon
Workflow MC Licencek Comcon Docgen MUNKAÓRA SMS SEND

Kommunikációs(hang, kép, képernyő)kapcsolat program

A mindennapi gyakorlatban sokszor előfordul, hogy két-három, egymástól távol lévő felhasználó nemcsak hang- és video kapcsolatot tartva szeretne az adott programba beavatkozni, hanem akár a program vezérlését is átadná egymás között. Ez esetben a beszélgető partnerek között nem kell hosszasan magyarázkodni, hanem az átadott vezérléssel élve közvetlenül „beléphetnek egymás gépébe”.

A program segítségével ez lehetséges. A rendszergazdák a kapott megosztással élve elvégezhetik a szükséges beavatkozást, nem kell az ez irányban „szakképzetlen felhasználó” botladozására várni és vakon vezetni Őt a távolból.

Újdonság az, hogy egyszerre több szereplőt be lehet vonni a konferencia beszélgetésbe. Az eseményről hang és video felvétel készíthető, rögzíthető és bármikor visszajátszható.

e_Room ComCon kliens program

A rendszer törzse önmagában is használható több szinhely közötti aktív kapcsolat létrehozására, és képernyő megosztási feladatokra is a fentiek szerint.

ITT Integrált Távmunka Támogató rendszer Részletek

A távmunka napjainkban kibontakozó foglakoztatási mód, melyet az állam is támogat.
Előnyei : olyan személyeket is be lehet vonni a munkába, akiknek a helyváltoztatás gondot okoz. A napi munkavégzés több részletre tagolható a munkavállaló egyéni lehetőségei szerint. Nem telik idő a bejárással, nincs közlekedési költség. Irodai férőhely kialakítási- és üzemeltetési költségei csökkenthetőek.
Hátránya, hogy a dolgozók szigetszerű működésre vannak kényszerítve. A munkaadók részéről ellenőrzési, elszámolási problémák is felvetődnek. Valóban a kiadott munkával foglalkozik a munkavállaló, kitölti-e a munkaidőt?

Ezeket a hátrányokat küszöböli ki a program olyan munkakörökben, mely a számítógép használatához köthető ( adatrögzítés, szövegszerkesztés, programozás, telefon ügyelet, stb.).

A munkavégzésként bejelölt időpontban - és csak akkor - a vezetönek "titkos" rátekintési lehetősége van az adott dolgozó képernyőjére, ez megoldja a vezetői ellenőrzés problémáit. A rögzített adatok alapul szolgálnak a munkaidő elszámolásához.

A munkavégzéssel foglakozó kollégák egymás között a szöveges üzenetküldés mellett hang-, videó- és képernyőmegosztó kapcsolatot is létesíthetnek(konferencia kapcsolat). Ekkor a kapcsolati szint (szöveges-, hang-, videó kapcsolat) egyedileg határozható meg.

JOBVIDEO állásinterjúztató program

Video konferencia rendszerünk felhasználásával készül egy, a HR cégek számára elérhető videó-interjúztatási rendszer.

A munkavállaló a saját képernyője és video kamerája elött ülve válaszol a képernyőn megjelenő kérdésekre. Az elkészült és rögzített anyag a munkaadó állományába kerül. Amikor ideje van megtekintheti a felvételt -akár töbször is- elösegíteni a döntését.

Keressen minket, készséggel állunk rendelkezésére.Tekintse meg többi termékünket is !
シャネル 財布 クロエ アウトレット コーチ 財布 グッチ 財布 ルイヴィトン 財布 ニューバランス 996 プラダ 新作 財布 シャネル バッグ クロエ 財布 コーチ バッグ グッチ 長財布 ヴィトン 財布 ニューバランス 574 プラダ バッグ シャネル バッグ クロエ 財布 コーチ バッグ GUCCI 財布 ルイヴィトン バッグ ニューバランス スニーカー  プラダ アウトレット ニューバランス スニーカー ヴィトン バッグ グッチ アウトレット コーチ アウトレット クロエ 店舗 シャネル アウトレット プラダ 財布 プラダ 店舗 ニューバランス レディース ルイヴィトン メンズ グッチ 財布 コーチ アウトレット シャネル 財布 クロエ バッグ
コーチ バッグ グッチ バッグ エルメス 財布グッチ 財布 エルメス バッグ コーチ アウトレットエルメス 長財布 グッチ 長財布 コーチ 財布 led video camera light f&v k4000 led f&v lighting r-300 f&v k480 led film light led camera light camera video light led ring light f&v k320
シャネル 長財布 グッチ 財布 ルイヴィトン 財布 ニューバランス 574 プラダ 財布 シャネル iphoneケース グッチ バッグ ヴィトン 財布 ニューバランス スニーカー プラダ 長財布 シャネル 財布 グッチ アウトレット ヴィトン 長財布 ニューバランス 996 プラダ トート バッグ シャネル バッグ ニューバランス レディース プラダ 財布 ルイヴィトン バッグ シャネル 財布 ヴィトン 財布 ニューバランス メンズ プラダ バッグ グッチ 財布 グッチ 長財布 エルメス 財布 コーチ 財布 リーボック スカイスケープ コーチ アウトレット エルメス バッグ リーボック イージートーン コーチ 財布 hermes バッグ リーボック スニーカー コーチ 公式 アウトレット エルメス アウトレット リーボック ポンプフューリー コーチ バッグ エルメス 長財布 リーボック フリースタイル